Om os

Butik Laden
- siden 1990

Siden 1990 har Laden Blokhus været Jammerbugtens største butik med modetøj, sko, tasker, accessories, smykker, møbler, interiør og delikatesser, specielt henvendt til kvinder på 25+. Vores butik på 550 kvm giver vores kunder mulighed for at opleve et smukt og inspirerende univers med indretningsidéer til hjem og sommerhus samt modelækkerier med fokus på smarte, elegante, feminine og komfortable styles i alle prisklasser som passer ind i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Laden Blokhus har åbent året rundt, og har gennem årene tilegnet sig en fast og bred kundeskare, som sætter pris på et stort og inspirerende udvalg og en fremragende og personlig service. Derfor er det meget afgørende for os, at du vil opleve et inspirerende udvalg og fremragende service når du handler online på ladenblokhus.dk.

Vi håber du finder god inspiration på ladenblokhus.dk eller ved et besøg i vores butik Laden Blokhus på Ilsigvej 7, Hune (ved siden af Museum for Papirkunst, og tæt på Blokhus Kulturcenter), og vi ser frem til at servicere dig.

Kærlige hilsner
Britt Bøje Ziwes

📦

Fri fragt over 399 kr.

🚚

Hurtig levering 1-2 hverdage

↩️

Nem retur - Returlabel vedlagt